Wegbeschrijving OV

Wegbeschrijving naar Openbare-verkopen.be

Wij zijn gelegen in de Rijksweg 442, loods B1 te Wielsbeke. Dit is een onderdeel van de Beaulieu site. Aan de straatkant kan U de oprit tot de site herkennen aan de totem met de gevestigde bedrijven.

U rijdt de oprit tussen de bomen op tot aan de slagboom. Daar belt U aan en laat U de receptie weten dat u voor Openbare-verkopen.be komt. Zij zullen dan de slagboom voor U opendoen.
Vervolgens rijdt U de eerste straat naar rechts (er staat ook een bordje) in tot het einde. Voor U ziet U gebouw B1.

Plan downloaden en afdrukken

 

Prikbord

In een openbare verkoop dient elk lot  door de koper zelf gedemonteerd en getransporteerd worden (tenzij anders vermeld). Gelieve U dus steeds goed voor te bereiden!

Een combinatiekavel bevat 2 of meer kavels uit de veiling waartoe de combinatie behoort. Een combinatie start pas als alle individuele kavels die ertoe behoren zi

Technologie staat niet stil, allerminst op IT vlak. Na jaren trouwe dienst zal onze website binnenkort vervangen worden. Een moderne look vooraan en een nieuwe motor binnenin!

wanneer er een bod wordt uitgebracht binnen de laatste 5 min van een kavel, de restende tijd terug op 5 min wordt gezet?

Als u een autobod uitbrengt, hebt u in het systeem een maximumbod aangegeven. Het systeem brengt telkens het minimum te bieden bedrag voor in om een ander te overbieden.