Thuislevering

Kavels aan huis geleverd

 

U kan zich niet schikken naar de vooropgestelde afhaaldag of heeft niet de nodige kennis/vervoer om bepaalde kavels op te halen? Hiervoor kan U beroep doen op de service van volgende partners die door ons zijn aanbevolen en onze manier van werken kennen.

Doordat kavels de meest uiteen lopende vormen kunnen aannemen, is de bezorgprijs afhankelijk van het gewicht, de omvang, eventuele demontage en de afstand tussen de ophaallocatie en het leveringsadres.

U kan voor 1 of meerdere kavels vrijblijvende offertes opvragen tijdens de veiling of nadat de veiling is afgelopen. Betaling en afspraken ivm de levering dient via deze externe partners geregeld te worden.

TIP: Vraag deze firma's op voorhand info indien het over lange, grote of zware kavels gaat.  Mogelijks kunnen zij het niet leveren via hun standaarden.

Hoe aanvragen?

  1. Stuur (bel) het veilingnummer en kavelnummers door van de kavels die U wenst te laten leveren + het leveringsadres
  2. U ontvangt een offerte
  3. U bevestigt deze offerte via mail en voert de betaling uit naar onze partner
     
   
 
 
Communicatie     0031 (0) 162 31 29 12 
info@auctionlogistics.nl
www.auctionlogistics.nl

 

    Wereldwijd vanuit NL en BE
 
 
Termijn   Binnen 5 werkdagen
 
 
Diensten  
  • Gepersonaliseerde offerte voor klein en groot (ENKEL ophalen en transport, geen vrachtwagen met heftruck)
  • Oplegger & container transport Uitzonderlijk vervoer
 

 

 

Prikbord

In een openbare verkoop dient elk lot  door de koper zelf gedemonteerd en getransporteerd worden (tenzij anders vermeld). Gelieve U dus steeds goed voor te bereiden!

Een combinatiekavel bevat 2 of meer kavels uit de veiling waartoe de combinatie behoort. Een combinatie start pas als alle individuele kavels die ertoe behoren zi

Technologie staat niet stil, allerminst op IT vlak. Na jaren trouwe dienst zal onze website binnenkort vervangen worden. Een moderne look vooraan en een nieuwe motor binnenin!

wanneer er een bod wordt uitgebracht binnen de laatste 5 min van een kavel, de restende tijd terug op 5 min wordt gezet?

Als u een autobod uitbrengt, hebt u in het systeem een maximumbod aangegeven. Het systeem brengt telkens het minimum te bieden bedrag voor in om een ander te overbieden.